Om IVT

Om IVT Naturvarme

IVT Industrier er siden november 2004 et heleid datterselskap av BBT Termotechnik, et foretak i Bosch-gruppen. IVT har ansvaret for hele konsernets utvikling av varmepumpeteknikk for samtlige markeder.

Spesialisering på varmepumper
IVT har i mer enn 30 år utviklet, produsert og markedsført varmepumper og er i dag ledende i Europa. I alle år har vi konsentrert virksomheten om nettopp varmepumpeteknikk. Den nybrottsånden og nysgjerrigheten som fantes da vi startet lever i høy grad fortsatt og innebærer at IVT er steget foran i så vel teknikkutvikling som i vårt samarbeid med kunder.

Komplett produktprogram
I dag tilbyr IVT et komplett program varmepumper for så vel villaer som større eiendommer. Våre ulike varmepumper kan utnytte varmeenergi fra fjell, jord, vann, uteluft, eller industrielle prosesser. Takket være det brede produktprogrammet og våre velutdannede forhandlere får du alltid den optimale varmepumpen for nettopp ditt hus og dine behov.    
   
Verdensledende partnere
Vår størrelse innebærer også at vi er en naturlig partner til noen av verdens ledende komponentfabrikanter. Vi har eksempelvis enerett på den nye generasjonen scrollkompressorer fra Mitsubishi Electric. Innen luft/luft har vi et mangeårig samarbeid med Sharp.    

Sertifiserte forhandlere
IVTs forhandlere utgjør en viktig del av vår fermgang. Våre forhandlere er velutdannet og sertifisert, hvilket betyr at de hjelper deg med den mest lønnsomme og trygge løsningen. De er eksperter på varmepumper og spesialutdannet av IVT.

Milliardomsetning
I 2006 passerte IVT 1,3 milliarder kroner i årsomsetning. Antallet ansatte er rundt 430.