Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Robert Bosch AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på vårt nettsted. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).
 
Nettstatistikk og informasjonskapsler/cookies
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Piwik.
 
Disse verktøyene bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.
 
Informasjonen som samles inn av Piwik, lagres hos Robert Bosch AS.
 
En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Derfor bruker Robert Bosch AS et script (kode) som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen før informasjonen lagres. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.
 

Kontakt oss / innsending av melding

På denne siden må man registrere navn, e-post og telefon.  Disse opplysningene deles med våre forhandlere og serviceapparat.