Bergvarme

Bergvarmepumper benytter solenergien som lagres i berg, jord, sjø eller grunnvann. Derfor kalles de iblant for berg-, jord- og sjøvarmepumper. En bergvarmepumpe gir deg den største energibesparelsen. Avhengig av hvilken oppvarmingskilde du har i dag, så kan den redusere dine oppvarmingskostnader med opp til 80 prosent. Våre bergvarmepumper håndterer ditt behov for varme og varmtvann selv når det er på det kaldeste. Og på sommeren kan du benytte systemet for å holde det svalt og fint i huset.

Din bergvarmepumpe er også en investering du ikke bare har nytte av når du bor i huset, men også dersom du selger det videre. Borehullet lades kontinuerlig opp av solens stråler. Derfor finnes det ingen risiko for at varmen tar slutt, så lenge solen fortsetter å lyse. Det samme gjelder for varmen i jord, sjø og grunnvann.

Bergvarme

Fordeler med bergvarme:

  • Håndterer hele husets behov for varme og varmtvann.
  • Passer på små tomter.
  • Gir stort økonomisk besparelse.
  • Bekvent, miljøvennlig og vedlikeholdsfritt.
  • Kan til og med kjøle på sommeren.

Kombiner bergvarme med fraluftsvarme

Du kan også kombinere bergvarme med fraluftsvarme. Resultatet blir et komplett anlegg for varme, varmtvann og ventilasjon. Foruten at det er et smart oppvarmingssystem får du et bra innendørsklima der luften byttes ut annenhver time.